Η Λένα στο ματς της ζωής της

Η Λένα Μούρνου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στον τελικό κυπέλλου και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου.
Πηγή: inpaok.com
Η Λένα στο ματς της ζωής της

Η Βεριώτισσα, γεννημένη στις 31.07.1994, επέστρεψε φέτος στο Δικέφαλο μετά από διάλειμμα ενός έτους και έμελλε να είναι αυτή που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη κούπα της σεζόν.

Η 21χρονη πέτυχε 12 γκολ στον τελικό, δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην εξαιρετική άμυνα της Νέας Ιωνίας ενώ με περίσσιο πάθος και ψυχικά αποθέματα στα δύσκολα σημεία «εκτέλεσε» τις Κεπεσίδου και Σαΐντοβα για να χαρίσει στις ασπρόμαυρες το πολύτιμο τρόπαιο.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία άτυχη στιγμή καθώς έδειξε να τραυματίζεται. Στον πάγκο ανησύχησαν στο ενδεχόμενο να στερηθούν των υπηρεσιών της πρώτης σκόρερ τους. Όμως η Λένα δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Σηκώθηκε, ξεκουράστηκε στην ανάπαυλα και μάλιστα πήρε πάνω της τις περισσότερες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι της.

Η Λένα Μούρνου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και φυσικά είναι και διεθνής. Στην καριέρα της έχει αγωνιστεί σε Φίλιππο Βέροιας, Ορμή Πάτρας και ΠΑΟΚ, ενώ αυτό είναι το δεύτερο κύπελλο που κατακτά με το Δικέφαλο στο στήθος.

Φυσικά, όλα τα ΜΜΕ που κάλυπταν την αναμέτρηση, ομόφωνα ανακήρυξαν την αριστερή ίντερ των ασπρόμαυρων MVP, χαρίζοντάς της άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση στη μέχρι τώρα καριέρα της.

Διαβάστε ακόμη...