Τελειώνει του Μπακασέτα!

Από inpaok.com: Με πανηγυρικό τρόπο επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ τoυ INPAOK για την μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα από τον Πανιώνιο στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τελειώνει του Μπακασέτα!

Την είδηση είχε μεταφέρει με διαδοχικά ρεπορτάζ από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο το INPAOK, αναφέροντας ότι υπάρχει αρχική συμφωνία και απομένει να ληφθεί απόφαση για το αν ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Τούμπα ή η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. 

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον «Arena fm 89.4» επιβεβαίωσε πλήρως τα ρεπορτάζ (δείτε εδώ) που με αδικαιολόγητο πάθος προσπάθησαν να διαψεύσουν στο ίδιο χρονικό διάστημα, άνθρωποι που προφανώς δεν έχουν πρόσβαση στην έγκυρη ενημέρωση.

Πέρα από τις δηλώσεις του κ. Ζαμάνη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας που θα φέρει στην Τούμπα το νεαρό ποδοσφαιριστή που θεωρείται σαφώς πιο έτοιμος από τον Ορφανίδη της Ξάνθης με τον οποίο ασχολήθηκε ο Δικέφαλος αλλά έκρινε ότι χρειάζεται χρόνο και συμμετοχής στην Superleague για να μπορεί να κριθεί δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αξία του, τα προσόντα του και τα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Η περίπτωση Μπακασέτα είναι πανομοιότυπη με τις περιπτώσεις Χαρίση και Κοροβέση που αποκτήθηκαν πέρσι την ίδια εποχή και αποδεικνύονται άριστες επιλογές για τον Δικέφαλο!

Διαβάστε ακόμη...