Περίεργο παιχνίδι της μοίρας…

Από inpaok.com: Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο ΠΑΟΚ (11/2, 19:30) για τη ρεβάνς του προημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος, λίγες μέρες μετά τη θλιβερή (18η) επέτειο θανάτου του Παναγιώτη Κατσούρη (9/2).
Πηγή: inpaok.com
Περίεργο παιχνίδι της μοίρας…

Συμπληρώθηκαν, κιόλας, 18 χρόνια από τη μέρα που ο 21χρονος, τότε, ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κι η «ασπρόμαυρη» οικογένεια δεν παρέλειψε να αποτίσει τον καθιερωμένο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Η ειρωνεία του χαμού του, όμως, έρχεται να συνδυαστεί, φέτος, με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανιωνίου και να τις ενώσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Από τα τρία γκολ, που πέτυχε ο Κατσούρης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, το δεύτερο σημειώθηκε στις 2/10/1996 κόντρα στον Πανιώνιο, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τη φάσης των «32»!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το εμφατικό 4-0 των «ασπρόμαυρων» επί των «κυανέρυθρων» στην Τούμπα, όταν ο Κατσούρης σκόραρε, στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Νωρίτερα, ο Αλεξίου έκανε το 1-0, στο 28', για να διπλασιάσει τα τέρματα του Δικεφάλου, στο 32', με πέναλτι ο Τουρσουνίδης και να «γράψει» ο Πις το 3-0, στο 38'.

Το παραπάνω περιστατικό δίνει, σαφώς, έναν ξεχωριστό τόνο στην αναμέτρηση και της προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που μένει να φανεί αν θα λειτουργήσει κι ως οιωνός υπέρ του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...