Για τη… ζωή του παίζει ο ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Ο πληγωμένος (στο γόητρο) και... λαβωμένος (τραυματισμοί) ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Βαλένθια στην Πυλαία και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.
Πηγή: sport-fm.gr
Για τη… ζωή του παίζει ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται απόψε (3/2, 19:00) στην Πυλαία την εντυπωσιακή φέτος (18-0 στο ισπανικό πρωτάθλημα) Βαλένθια και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να μην αποκλειστεί και μαθηματικά από την επόμενη φάση του Eurocup.

Το έργο της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου είναι δύσκολο, ωστόσο έχει δείξει πως στην Θεσσαλονίκη παλεύει το κάθε ματς και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει δύο «σοκ» προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια τις «νυχτερίδες» με το ένα να είναι η ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη και το άλλο η απουσία του αρχηγού του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα. Επίσης, κάποιες ενοχλήσεις νιώθει και ο Γιώργος Δέδας, αλλά τα καλά νέα είναι η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Το άλλο αρνητικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι πως η Βαλένθια έχει μεγάλο κίνητρο για το ματς, καθώς χρειάζεται μόνο νίκες μέχρι την ολοκλήρωση του Last 32 ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...