Όλα ανοιχτά για Βεζυρτζή!

Από thessports.gr: Λίγο καιρό μόνο μετά την εκ νέου δραστηριοποίηση του στον ΠΑΟΚ και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σύννεφα στην παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Πηγή: thessports.gr
Όλα ανοιχτά για Βεζυρτζή!

Ο έμπειρος παράγοντας μπορεί να μην έχει αποφασίσει να παραιτηθεί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες αλλά κάθε άλλο παρά να αποκλειστεί μπορεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Αυτό γιατί βλέπει ότι δεν έχει τον ρόλο που θα περίμενε, η τελική απόφαση στο θέμα το προπονητή το δείχνει αυτό, αλλά και για την επιλογή της αντικατάστασης του Αγγελίδη από τον Λούμπος Μίχελ.

Η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να τοποθετήσει στην προεδρία έναν Σλοβάκο, που δεν έχει κάποια σχέση με τον ΠΑΟΚ ή το Ελληνικό ποδόσφαιρο, προφανώς και θίγει τον Βεζυρτζή και αυτό είναι που δημιουργεί την αίσθηση ότι από στιγμή σε στιγμή θα παραιτηθεί...

Αν και σε κάποιες άλλες αποφάσεις, ο Σαββίδης υιοθέτησε τις απόψεις του Βεζυρτζή, στο θέμα του προπονητή προφανέστατα τον αγνόησε...

Όλα αυτά δημιουργούν ένα "εκκρηκτικό μείγμα" και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση του Βεζυρτζή, που δεν έχει συμβιβαστεί ποτέ με ρόλους δεύτερους και τρίτους, αλλά και διακοσμητικούς.

Διαβάστε ακόμη...