H τιμή στον Διονύση Χασιώτη

Από inpaok.com: Τον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Διονύση Χασιώτη τίμησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
H τιμή στον Διονύση Χασιώτη

Σε μια συνέχεια των ενεργειών, που έχει καθιερώσει ο Δικέφαλος στα εντός έδρας παιχνίδια του, ήταν η στιγμή του κ. Χασιώτη να βραβευθεί για την προσφορά του στην ομάδα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον επίσης πρώην παίκτη του συλλόγου και συμπαίκτη του, Γιώργο Κουτση.

Γεννημένος, την 1η Μαρτίου του 1975, στην Κατερίνη ο Διονύσης Χασιώτης αγωνίστηκε ως αμυντικός στον ΠΑΟΚ, για επτάμιση ολόκληρα χρόνια από το 1999 έως το μισό του 2007. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πιερικό το 1994, απ' όπου πέντε χρόνια αργότερα ήρθε η μεγάλη μεταγραφή για το Δικέφαλο. Ήταν παρών κι έζησε από κοντά την κατάκτηση των δύο τελευταίων κυπελλων του 2001 και του 2003.

Συνολικά, μετρά 142 συμμετοχές και τρία γκολ με τα «ασπρόμαυρα» κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους πιο ταπεινους ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Αυτό του έχει εξασφαλίσει και τον άπλετο σεβασμό των φιλάθλων της ομάδας. Με την αποχώρηση του από αυτή, το χειμώνα του 2007, αγωνίστηκε σε Καστοριά, Αγροτικό Αστέρα κι ΑΕΠ Ποντίων.

Διαβάστε ακόμη...