Σεισμός στο παγκόσμιο βόλεϊ!

Από inpaok.com: Με την απόκτηση των Αμερικανών διεθνών David Lee και Jayson Jablonsky ο ΠΑΟΚ έστρεψε όλα τα φώτα του παγκοσμίου βόλεϊ πάνω του.
Πηγή: inpaok.com
Σεισμός στο παγκόσμιο βόλεϊ!

Συγκεκριμένα το παγκόσμιας εμβέλειας Worldofvolley.com έκανε ειδικό αφιέρωμα για τις μεταγραφές των πρωταθλητών κόσμου στο Δικέφαλο, χαρακτηρίζοντας τις «σεισμό για το παγκόσμιο βόλεϊ».

Στη συνέχεια τονίζει πως πρόκειται για πολύ καλά νέα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο απίστευτους παίκτες με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και πως οι πιθανότητες της κατάκτησης του τίτλου αυξάνονται κατακόρυφα.

Περιγράφοντας τον Lee ξεκινά με τη φράση «φτάνει να πούμε χρυσός Ολυμπιονίκης;» παραθέτοντας όλους τους παγκόσμιους τίτλους και διακρίσεις που κατέκτησε με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια εξαίρει και την επιλογή του Jablonsky, καθώς πρόκειται για αναπόσπαστο μέλος της Team USA επί 12 συναπτά έτη, έχοντας στο παλμαρέ του ζηλευτές διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτές τις προσθήκες, οι προοπτικές τίτλου για τους νταμπλούχους ανοίγουν διάπλατα, παρά τη βαθμολογική απόσταση από την πρώτη θέση της Volley League και το ενδεχόμενο μειονεκτήματος έδρας στη διαδικασία των Play-off.

Μένει να φανεί και στο γήπεδο η αδιαμφισβήτητη αξία των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει γεύση από το βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο, μιας και πλέον η ομάδα έχει στη σύνθεσή της 4 παίκτες που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι.

Χρέος του φίλαθλου κοινού της ομάδας είναι να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια αυτή του τμήματος βόλεϊ να φέρει τίτλους στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και να καθιερώσει την ομάδα στην παγκόσμια ελίτ.

Διαβάστε ακόμη...