«Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Ας ελπίσουμε να παίξει καλά και να πάρει αυτό που θέλει».

Για το τι φταίει και δεν έχει σταθερή απόδοση ο ΠΑΟΚ: «Οι αλλαγές στα σχήματα. Μπορεί να είναι και άλλα προβλήματα τα οποία γνωρίζουν μέσα στην ομάδα και όχι εμείς. Δεν υπάρχει σταθερή απόδοση, ηρεμία και σιγουριά. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν μπορεί να κερδίζει στην Ντόρτμουντ και να μην μπορεί να κερδίσει στη Λιβαδειά».

Για το ότι Μακ και Μαλεζάς αμφίβολοι για το ντέρμπι: «Ιδιαίτερα ο Μακ είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα. Ο αντίπαλος οπωσδήποτε τον υπολογίζει και είναι επικίνδυνος για κάθε ομάδα. Βρίσκεται και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση».

Για το ποιον θα επέλεγε για τερματοφύλακα στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ο Βελλίδης είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο Όλσεν δεν έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για να εμπνέει εμπιστοσύνη, εκτός από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Θεωρώ όμως ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Δεν μπορεί να είναι τυχαία στην Εθνική Σουηδίας. Έχει τα προσόντα. Θεωρώ ότι πρέπει να του δώσουν μια ευκαιρία. Εγώ θα έβαζα τον Όλσεν. Όχι γιατί θα σκεφτόμουν ποιος είναι καλύτερος, αλλά γιατί είναι περισσότερο καιρό στην ομάδα και είναι πιο δεμένος με τους συμπαίκτες του».

Ποιο πιστεύει ότι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα: «Η ΑΕΚ δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση. Οι δύο ομάδες είναι ίδιας δυναμικότητας. Ίσως ο ΠΑΟΚ είναι πιο καλός στο επιθετικό κομμάτι, ενώ η ΑΕΚ στο αμυντικό. Θεωρώ ότι θα γίνει καλό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...