«Άνοιξε η πόρτα της πρόκρισης»

Ο προπονητής της Όλντενμπουργκ Μλάντεν Ντρίλιεντσιτς τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ότι η σημερινή νίκη δίνει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στην ομάδα του.
Πηγή: basketplus.gr
«Άνοιξε η πόρτα της πρόκρισης»

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας είπε:

«Είχαμε χτίσει το παιχνίδι κυρίως αμυντικά. Θέλαμε και καταφέραμε να κλείσουμε τον παίκτη κλειδί για τον ΠΑΟΚ τον Βασιλειάδη αλλά και τον Χάτσερ. Εμποδίσαμε τόσο τη δημιουργία από αυτούς τους παίκτες όσο και την εκτέλεση. Τους εμποδίσαμε να γυρίσουν τη μπάλα σωστά. Τους αναγκάσαμε να εκτελούν γρήγορα. Εμείς είχαμε καλό ποσοστό στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είχαμε τα ίδια καλά ποσοστά, αλά η άμυνα μας συνέχισε να είναι το ίδιο καλή. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Με τη νίκη αυτή ανοίξαμε μια μικρή πόρτα που μας δείχνει την πρόκριση στο δεύτερο γύρο».

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ της Όλντενμπουργκ, Μπράιαν Κβέιλ, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Κυρίως λόγω της άμυνας, χτίσαμε μία διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό θέλαμε να έχουμε την ίδια αμυντική παρουσία ως το τέλος για να έχουμε εμείς τον έλεγχο. Ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε άμυνα στον Σχορτσανίτη. Από τη στιγμή που δεν έπαιξε συνεχίσαμε με το υπόλοιπο σχέδιο. Ηταν θετική έκπληξη για εμάς που δεν έπαιξε. Δεν το περιμέναμε. Τώρα, οι δύο νίκες μας βάζουν σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ως το τέλος. Είμαστε όμως σε πολύ καλό δρόμο για την πρόκριση...»

Διαβάστε ακόμη...