«Ο ΠΑΟΚ θέλει Σκόκο»

Aπό inpaok.com: Πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο μετέδωσε ως πληροφορία πριν από λίγες ώρες ο ραδιοφωνικός σταθμός, Radio La Red, της Αργεντινής.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ θέλει Σκόκο»

Σύμφωνα με την πληροφορία ο Δικέφαλος κινήθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Νιούελς Ολτν Μπόις. Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή, υπήρξε από τον ΠΑΟΚ και κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, μετέδωσε επίσης ότι για τον Σκόκο έδειξαν ενδιαφέρον τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο δημοσιογράφος που μετέδωσε την πληροφορία ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε με τον παίκτη που υποστήριξε ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή.

Προ ημερών (συγκεκριμένα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας) ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκόκο, είχε δείξει η Ρίβερ Πλειτ. Η μετακίνηση του παίκτη δεν προχώρησε λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων της Νιούελς Ολτν Μπόις, όπως ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αργεντινή.

Διαβάστε ακόμη...