«Μακάρι να πάμε τελικό με τον Ηρακλή»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, και μίλησε για την κλήρωση του κυπέλλου που έφερε τον Πανιώνιο στον δρόμο του «Δικεφάλου». Επίσης, ευχήθηκε ο τελικός να είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.
Πηγή: metrosport.gr
«Μακάρι να πάμε τελικό με τον Ηρακλή»

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση: «Φαίνεται εύκολη κλήρωση. Οι τέσσερις μεγάλοι δεν θα παίξουν μαζί. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος είναι ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο παρελθόν μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τον Πανιώνιο. Στόχος όλων των ομάδων είναι το κύπελλο. Το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο Ολυμπιακός από νωρίς και αυτό μειώνει την ανταγωνιστικότητα. Αυτό είναι στενάχωρο. Το πρωτάθλημα τελείωσε. Υπάρχουν διπλοί αγώνες. Αν μείνουν οι 4 μεγάλοι θα κονταροχτυπηθούν στα ημιτελικά. Πάντα το κύπελλο είναι ο θεσμός του κυπέλλου και ελπίζω να μην έχουμε κάποια έκπληξη εις βάρος των μεγάλων ομάδων. Το να γίνει ένα τοπικό ντέρμπι σε μια πόλη σαν τελικός, είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα. Θα θέλαμε τον Ηρακλή να είναι ακόμα μεγαλύτερη ομάδα. Μακάρι να υπάρχουν ομάδες όπως ήταν παλιά ο Ηρακλής, με τη φουρνιά καλών ποδοσφαιριστών που έφτανε σε τελικούς και σε καλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ ανεβασμένος ο Ηρακλής, απέκλεισε τη Βέροια και παίρνει αποτελέσματα στο πρωτάθλημα».

Για τον τελικό: «Μακάρι να είναι ΠΑΟΚ-Ηρακλής ο τελικός και θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της Βόρειας Ελλάδας. Η Καλλονή κατέβηκε με αναπληρωματικούς και παίκτες από την ομάδα νέων. Δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν για πρώτη φορά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Καλλονή, είχε και δοκάρια, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν επαναληπτικός κυπέλλου Ελλάδας. Η Καλλονή είχε κερδίσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, ήρθε εδώ για να διεκδικήσει κάτι. Δεν ξέρω αν της το στέρησε ο βοηθός με το οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν χρειάζεται τους διαιτητές. Εκεί μπορεί η Καλλονή να έκανε το 0-1. Μπορεί να έληγε και 4-1 μετά ή 5-1, αλλά δεν το ξέρουμε. Κακώς χτύπησε τον αντίπαλό του ο Τζαβέλλας μέσα στην περιοχή γιατί μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Η Καλλονή θεωρούσε ότι έπρεπε να πάρει κάτι καλύτερο χθες, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά μην ξεχνάμε ότι για να φτάσει τελικό υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια μετά».

 

Διαβάστε ακόμη...