Μπράβο και παρατηρήσεις

Από inpaok.com: Η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στα Γιάννινα με 3-1 την περασμένη Κυριακή συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση η οποία θα πρέπει να αποτελέσει βάση για τη συνέχεια της σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Μπράβο και παρατηρήσεις

Ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως παραδέχθηκε και δημόσια, θα προσπαθήσει στο υπόλοιπο της περιόδου να κρατήσει έναν κορμό και ένα αγωνιστικό πλάνο ίδιο με αυτό απέναντι στον ΠΑΣ και περιμένει να δει ανάλογη εμφάνιση στα σημαντικά ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης με την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στην Καλλονή, όπου ο Δικέφαλος θα κληθεί να ανατρέψει την ήττα με 2-1 του πρώτου αγώνα.

Μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα ο Κροάτης τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και ορισμένες παρατηρήσεις για ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα που δεν του άρεσαν μέσα στον αγώνα.

Στο επίκεντρο των παρατηρήσεών του βρέθηκαν οι Ζάιρο, Πέλκας και Μπερμπάτοφ.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση αλλά όταν το ματς είχε «καθαρίσει» έκανε ορισμένες περιττές ενέργειες που δεν άρεσαν στον Τούντορ.

Στον Πέλκα έκανε παρατηρήσεις για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που δεν έσπασε την μπάλα στον Λέοβατς που έκανε κίνηση στο πλάι του.

Τέλος επισήμανε στον Μπερμπάτοφ ότι δεν ήταν σωστό το γεγονός ότι δεν έκανε προθέρμανση με τους αναπληρωματικούς.

Διαβάστε ακόμη...