Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Από paokfc.gr: Ο Χάρης Χαρίσης ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού του paokfc.gr και αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στην Μυτιλήνη για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paokfc.gr
Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλονή δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα ωστόσο το γκολ του Μακ πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ένα σκορ διαχειρίσιμο για τον Δικέφαλο ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης στην Τούμπα.

Από τη μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ αυτός που ξεχώρισε με την απόδοσή του ήταν ο Χάρης Χαρίσης . Ο νεαρός μέσος ήταν άψογος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ατέλειωτα τρεξίματα, κομβικός στο ανασταλτικό κομμάτι και εξαιρετικός επιθετικά, με σωστές μεταβιβάσεις και έλεγχο του ρυθμού του αγώνα.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match, ο νεαρός μέσος άσος έλαβε το 43,24% των ψήφων του κοινού και πίσω του τον σκόρερ του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας μας αλλά και τον Νίκο Μελίσσα, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός.

Μετά από δύο δύσκολες περιόδους τραυματισμών, ο Χαρίσης δήλωσε παρόν, έδειξε ότι είναι συνειδητοποιημένος, ότι πιστεύει στον εαυτό του και έχει αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τα στοιχεία τα οποία έκαναν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τον φέρουν στην Τούμπα. Το μέλλον δείχνει να του ανήκει.

Διαβάστε ακόμη...