Ποδαρικό στη Δράμα

Από inpaok.com: Την Κυριακή 10/1 ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι παίκτριες του Αλέξη Κατηκαρίδη μετά το διάλειμμα των εορτών επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με μία απαιτητική έξοδο σε μία έδρα που παραδοσιακά τις δυσκολεύει.
Πηγή: inpaok.com
Ποδαρικό στη Δράμα

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο ματς το Σάββατο και ο προπονητής της ομάδας αφού ανακοίνωσε την αποστολή, ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τις παίκτριές του ώστε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την πόλη της ανατολικής Μακεδονίας.

Οι νταμπλούχες θέλουν να συνεχίσουν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να φτάσουν στην 11η κατάκτησή με 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Έχοντας διανύσει τη μισή απόσταση έχουν πετύχει κατά το ήμισυ το στόχο τους, μαζεύοντας 27 βαθμούς .

Οι δραμινές βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο των Κοκκινογείων.

Διαβάστε αναλυτικά την 19μελή αποστολή που επέλεξε ο προπονητής του Δικεφάλου για να ταξιδέψει στη Δράμα:

Παπακωνσταντίνου, Πελετίδου, Μουρατίδου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Πελεκούδα, Παντελιάδου, Μάρκου, Dimitrievic, Χαμαλίδου, Γιάννου Δ, Γεωργίου, Σακελάρη, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Μπράμε, Καϊδατζή, Τσακίρη

Η νεοαποκτηθείσα Ελένη Γιάννου που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας της τελευταίας στιγμής ενώ η Αδαμάκη ακόμη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...