Να στηριχθεί με ΠΡΑΞΕΙΣ

Aπό paokrevolution.net: Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκαλεί εκνευρισμό ως θυμό η φημολογία για αντικατάσταση του Τούντορ. Χαίρομαι για αυτό και το γράφω ειλικρινά.
Πηγή: paokrevolution.net
Να στηριχθεί με ΠΡΑΞΕΙΣ

Αλλά πέρα από τον εκνευρισμό και τον θυμό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να υλοποιήσει το σχόλιο με το οποίο ολοκλήρωση τη διάψευση: "Ψάχνει τους καλύτερους τρόπους η ΠΑΕ να ενισχύσει το έργο του Τούντορ" σημειώνουν από τα γραφεία. Πώς; Με λόγια; Εδώ και δυο μήνες ο ίδιος ο Κροάτης, όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον τεχνικό διευθυντή για τις θέσεις στις οποίες πονά ο ΠΑΟΚ.

Και σήμερα, 9 του μήνα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει μεταγραφή. Σε μια μεταγραφική περίοδο που είναι διορθωτική. Δηλαδή έρχεται ένας παίκτης όχι για να βοηθήσει τον Μάρτιο και τον Φεβρουάριο αλλά άμεσα. Έτσι στηρίζεις το έργο του προπονητή. Φέρνοντάς του ΑΜΕΣΑ, ΧΘΕΣ, παίκτες.

Θέλεις επίσης να στηρίξεις τον προπονητή τον οποίο πιστεύεις; Γιατί δεν τον καλεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να του υπογράψει νέο τριετές; Με αυτό τον τρόπο θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ, από ΜΜΕ μέχρι οπαδούς, ότι είναι αποφασισμένη να αλλάξει στάση και πολιτική και να δώσει χρόνο στον Τούντορ να κάνει τα πράγματα που σκέφτεται για την ομάδα.

Στηρίζεις έναν προπονητή με πράξεις. Ο Τούντορ είναι θιασώτης του 3-5-2. Στηρίζεις ως ΠΑΕ τον προπονητή, φέρνοντας παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτού του συστήματος.

Καλή η στήριξη. Αλλά με πράξεις και όχι με ανακοινώσεις. Και κάτι ακόμη: πώς να δεχθεί ο οπαδός της ομάδας καλοπροαίρετα δηλώσεις στήριξης από έναν οργανισμό που τα τελευταία τρια χρόνια δεν έχει καταφέρει να βγάλει τη χρονιά με τον ίδιο προπονητή; Όταν ο ίδιος ο Τούντορ από την Ολλανδία είχε δηλώσει : "ελπίζω να κάνω την έκπληξη και να παραμείνω μέχρι τον Ιούνιο;"

Προσωπικά έχω κατηγορηθεί ως φανατικός υποστηρικτής του Τούντορ. Ζώντας τον από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, έχω καταλάβει ότι και εργατικός είναι και φιλόδοξος και τίμιος. Και θεωρώ ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει μέχρι τέλους. Αλλά όχι να γίνει ένα ακόμη "θύμα" της ανεπάρκειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στηρίξτε τον με πράξεις. Που είναι οι μεταγραφές;

Διαβάστε ακόμη...