Ούτε αυτός έχει ποιότητα;

Από thessports.gr: Ο Τούντορ μιλά συχνά για την ποιότητα, που κατά την άποψή του λείπει, ποιότητα έχει και μάλιστα πολλή ο Μπερμπάτοφ, αλλά ο Βούλγαρος είναι μονίμως... οφσάιντ.
Πηγή: thessports.gr
Ούτε αυτός έχει ποιότητα;

Ο Κροάτης δεν φαίνεται να πολυπιστεύει στον 35χρονο φορ, εξακολουθεί να μην του δίνει σημαντικό ρόλο και να τον χρησιμοποιεί περιστασιακά. Κι όσο προσπαθούν να το κρύβουν, η σχέση τους είναι... ηλεκτρισμένη για τον λόγο αυτό.

"Η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ αυτούς, που θεωρώ πως είναι οι καλύτεροι έντεκα. Πρέπει να κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να παίζουν ρόλο τα ονόματα" είπε ο Τούντορ στην Μυτιλήνη, όταν ρωτήθηκε "πότε θα γίνει η απόσβεση της μεταγραφής του Μπερμπάτοφ".

O Βούλγαρος επιθετικός έχει παίξει μόλις σε 9 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά μόλις 2 παιχνίδια ολόκληρα, με Ηρακλή και Παναιτωλικό, αφού στα υπόλοιπα είτε μπαίνει, είτε βγαίνει ως αλλαγή.

Ο Μπερμπάτοφ δεν μπορεί να βρει ρυθμό υπό αυτές τις συνθήκες και είναι σαφές ότι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιρικός ουσιαστικά παραμένει ανενεργός.

Διαβάστε ακόμη...