Υπέγραψαν οι παίκτες για την αδειοδότηση

Από metrosport.gr: Είχε κίνηση χθες στην Μικράς Ασίας 1, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνο οι υπάλληλοι που έκαναν δουλειά. Γενικά επικρατούσε ένας «οργασμός» καθώς εκλήθησαν στα γραφεία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν από την προπόνηση. Και όπως πληροφορούμαστε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία έδωσαν το παρόν
Πηγή: metrosport.gr
Υπέγραψαν οι παίκτες για την αδειοδότηση

.

Ποιος ο λόγος της εσπευσμένης πρόσκλησής τους στα γραφεία; Για να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και για τις ευρωπαικές. Στην ουσία οι παίκτες υπέγραψαν πως έχουν λάβει κανονικά τους μισθούς και τις δόσεις συμβολαίων τους, στις προβλεπόμενες ημερομηνίες με βάση την συμφωνία που έχει κάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Εκτός από τους παίκτες, υπέγραψαν για την αδειοδότηση και ορισμένοι εκ των στελεχών της ΠΑΕ. Η διαδικασία που ακολουθείται, από τις αρχές του νέου έτους, δείχνει και την συνέπεια που διέπει την ΠΑΕ σε οικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα όλα τα έγγραφα που θα συγκεντρωθούν, θα εσωκλειστούν σε ειδικό φάκελο που θα κατατεθεί στην ΕΠΟ πολύ σύντομα. Πέρυσι η διαδικασία είχε ξεκινήσει νωρίς και η ΠΑΕ είχε καταθέσει τον φάκελό της μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Διαβάστε ακόμη...