«Θα μπούμε για να κερδίσουμε!»

Από metrosport.gr: Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται αύριο στην Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή για την φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας και το metrosport.gr επικοινώνησε με τον Φώτη Γεωργίου.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα μπούμε για να κερδίσουμε!»

Ο 30χρονος μέσος ξεχώρισε τον Μακ ως νούμερο «1» κίνδυνο για τον αυριανό αγώνα ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Καλλονή θα παλέψει για την νίκη παρότι προέχει η παραμονή για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Γεωργίου:

Για την ήττα από τον Ηρακλή: «Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για μας ωστόσο δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να δούμε ένα προς ένα τα παιχνίδια.»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν θα τους επηρεάσει η ήττα στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για να δούμε που βρισκόμαστε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Μακ και ευτυχώς για μας δεν παίζει ο Ροντρίγκες.»

Για το αν η ομάδα πιστεύει στην παραμονή και αν θα έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε για να πάρουμε ψυχολογία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.»

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι πολύ καιρό στην ομάδα ο κ.Καραγεωργίου αλλά αυτά που μας ζητάει σίγουρα θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.»

Για τον πιο δύσκολο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής φέτος: « Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Φορτούνης γιατί έχουν διαφορετική ποιότητα από τους υπόλοιπους παίκτες του πρωταθλήματος.»

Διαβάστε ακόμη...