Αυτά θέλουμε να ξεχάσουμε

Από inpaok.com: Το 2015 είναι παρελθόν και μαζί του θα αποτελέσουν μακρινή ανάμνηση και τα όσα αρνητικά διαδραματίστηκαν στον ΠΑΟΚ την χρονιά που μας πέρασε.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά θέλουμε να ξεχάσουμε

Το INPAOK, παρουσιάζει τα όσα θέλουμε να ξεχάσουμε από το 2015:

H... κατάρρευση του δεύτερου γύρου

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί έναν... ονειρεμένο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρέμεινε για περίπου 2 μήνες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Με την είσοδο του 2015, ωστόσο επήλθε... black out. Η αγωνιστική και ψυχολογική πτώση των «ασπρόμαυρων» οδήγησε τον Δικέφαλο στο να πραγματοποιήσει μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων.

Η πτωτική πορεία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του 2015 οδήγησε τους «ασπρόμαυρους», στο να αναγκαστούν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πολύ νωρίς το καλοκαίρι.

Οι τραυματισμοί

Αποτελούν συχνό φαινόμενο στον αθλητισμό, ωστόσο μέσα στο 2015 ο ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να πληγεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς!

Το πρώτο... σοκ ήρθε από τον τραυματισμό του Κώστα Κακαρούδη. Ο έμπειρος φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου στις 29 Ιανουαρίου του 2015 διαγνώστηκε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με την περίοδο της αποθεραπείας του να διαρκεί περί τους έξι μήνες.

Το δεύτερο... χτύπημα ήταν ο τραυματισμός του Άκη Κυπραίου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Δούκα. Ο άσος της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου υπέστη ολική ρίξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρίξη του οπίσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακόμα ένα σοκ ήρθε με τον Γιάννη Παντακίδη. Ο κεντρικός της ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ στις 24 Νοεμβρίου στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων με το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων να εκτιμάται στους 4 μήνες.

Ο τελευταίος σοβαρός τραυματισμός που υπέστη αθλητής του Δικεφάλου ήταν αυτός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με τον 23χρονο δεξιό μπακ των «ασπρόμαυρων» στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά υπέστη ρήξη χιαστών με την διάγνωση να κάνει λόγο για εξάμηνη αποχή από τα γήπεδα.

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός

Η πιο... νωπή περίπτωση που θέλει να ξεχάσει ο ΠΑΟΚτσής από το 2015, είναι ο ντροπιαστικός αποκλεισμός της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου από τον Φάρο Κερατσινίου.

Οι προσδοκίες για την συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 17 χρόνια ήταν μεγάλες. Η προσγείωση ωστόσο ήταν ανώμαλη. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήττα-σοκ στο Κερατσίνη από τον Φάρο με 69-65, γράφοντας μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Ο θάνατος του Δημήτρη Παρίδη

Αποτέλεσε έναν από τους παίκτες-θρύλους του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 70. Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Δημήτρη Παρίδη βύθισε στο πένθος την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Ο αγαπημένος «Μητσάρας» των ΠΑΟκτσήδων έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, στις 22 Αυγούστου του 2015, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη...