Τούντορ: «Σε πιστεύω», Γκαλίτσιος: «Θα είμαι έτοιμος»

Από metrosport.gr: Κεντρικό πρόσωπο στην χθεσινή πρωινή αλλά και την απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιώργος Γκαλίτσιος.
Πηγή: metrosport.gr
Τούντορ: «Σε πιστεύω», Γκαλίτσιος: «Θα είμαι έτοιμος»

Ο 29χρονος αμυντικός ζήτησε από τους επιτελείς της τεχνικής ηγεσίας να προπονηθεί και η επιθυμία του έγινε δεκτή με ικανοποίηση.

Ο Γκαλίτσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ) και το πρωί αλλά και το απόγευμα. Η «Μ» παρουσιάζει ενδιαφέροντες διαλόγους από την παρουσία του Γκαλίτσιου στις χθεσινές προπονήσεις της ομάδας.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο Τούντορ τον καλωσόρισε και του είπε ευθέως: «Σε πιστεύω και σε υπολογίζω. Εχω ενημερωθεί αναλυτικά από τον Ιβάν Λέκο για την ποιότητα και τον χαρακτήρα σου. Σε προορίζω για το δεξί άκρο στην άμυνα, αλλά και ως κεντρικό αμυντικό». Ο Γκαλίτσιος απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ, μπορείτε να με βάλετε σε όποια θέση θέλετε, ακόμη και αριστερά».

Ο 29χρονος άσος είπε ακόμη στον Τούντορ και τους συνεργάτες του: «Σε δέκα ημέρες πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για να προσφέρω». Αυτή η τοποθέτηση ακούστηκε ευχάριστα, στα αυτιά των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ.

Εγκώμια από Λέκο
Για τον Γκαλίτσιο, ενώπιον του παίκτη και του Τούντορ μίλησε και ο Ιβάν Λέκο: «Θέλουμε παίκτες έμπειρους όπως είσαι εσύ και καλούς χαρακτήρες. Και εσύ είσαι πολύ καλός χαρακτήρας και ποιοτικός ποδοσφαιριστής».

Θετικά τα αποτελέσματα
Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκαλίτσιος, όπως σας ενημερώσαμε χθες, τα αποτελέσματα που πήραν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ήταν άκρως ικανοποιητικά. Είναι ενδεικτικό πως τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Γκαλίτσιος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Επειδή όμως δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια από τα μέσα Μαίου, δίνεται έμφαση στην φυσική του κατάσταση προκειμένου να ακολουθήσει έναν νορμάλ ρυθμό και να μπει σταδιακά στους ρυθμούς των υπολοίπων παικτών.

Ικανοποίηση Αρτίκο
Ένα ακόμη στοιχείο που μπορούμε να προσθέσουμε, είναι πως ο Ιταλός γυμναστής της ομάδας, ο Πάολο Αρτίκο, έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γκαλίτσιου, αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και αυτή η ικανοποίηση εκφράστηκε στον προπονητή και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

«Έχασα πέντε κιλά»
Ο 29χρονος αμυντικός σε μία απόστροφο του λόγου του προς τον προπονητή της ομάδας, παρουσία και άλλων στελεχών του προπονητικού τιμ, είπε με νόημα: «Μπορεί να μην έχω αγωνιστεί για αρκετό διάστημα όμως νιώθω πολύ καλά. Σε σύγκριση με το καλοκαίρι, έχω χάσει πέντε κιλά».

Όλα είναι ανοιχτά
Όπως έλεγαν χθες οι εκπρόσωποι του παίκτη, ακόμη και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως μετά την έντονη στάση που κράτησε ο Βεζυρτζής όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε ακόμη...