Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα PAOK FC Official Stores

Είστε άνθρωπος της τελευταίας στιγμής; Περιμένετε να αγοράσετε τα δώρα σας λίγο πριν φανεί ο Άγιος Βασίλης; Η τύχη σας χαμογελά...
Πηγή: paokfc.gr
Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα PAOK FC Official Stores

Την Πέμπτη 31.12 επισκεφτείτε τα επίσημα καταστήματα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο κέντρο ή μπείτε στο store.paokfc.gr και ψωνίστε όλα τα είδη της Χριστουγεννιάτικης συλλογής του Δικεφάλου στη μισή τιμή.

Στα PAOK FC Official Stores, ακόμα θα βρείτε το πρώτο συλλεκτικό τεύχος του νέου περιοδικού της ομάδας μας, του Toumba Magazine. Μια έκδοση 100 σελίδων που είναι επικεντρωμένη στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Φρανκ Άρνεσεν στον κόσμο, τον εξάμηνο απολογισμό του Ίγκορ Τούντορ , την ειδική ανάλυση για τους τραυματισμούς, το life story του Έρικ Σάμπο , μπείτε στο μυαλό του Χάρη Χαρίση , μάθετε τις συνήθειες των Αλέξανδρου Τζιόλη , Στέφανου Αθανασιάδη , τις ΠΑΟΚτσήδικες αναμνήσεις του Κώστα Βασιλειάδη, δείτε τις απαντήσεις της Άννας Πρέλεβιτς σε ένα διαφορετικό αθλητικό κουίζ, και πάρετε μαθήματα ιστορίας από τον Βασίλη Σαμαρά και τον Κώστα Ιωσηφίδη.

Οι 1.000 πρώτοι αναγνώστες του Toumba Magazine θα παραλάβουν την ειδική έκδοση με τη δωρεάν ειδική αφίσα για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ κοστίζει μόλις 3 ευρώ.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως το PAOK FC Official Store θα παραμείνει κλειστό στις 04-05 Ιανουαρίου και το PAOK FC City Store στις 04 Ιανουαρίου λόγω απογραφής. Τις συγκεκριμένες μέρες θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας κανονικά μέσω του e-shop της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...