ΠΑΟΚ και Ιμόμπιλε : Τι (δεν) παίζει

Από thessports.gr: Κυκλοφόρησε σήμερα ότι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο 25χρονος Ιταλός σέντερ φορ, που ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και αγωνίζεται δανεικός στην Σεβίλλη.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και Ιμόμπιλε : Τι (δεν) παίζει

Τι παίζει με τον Ιταλό φορ;

ΤΙΠΟΤΑ!

Πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν είναι για τα κυβικά του ΠΑΟΚ και μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί μια τέτοια είδηση.

Τον Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2014 με 18 εκατομμύρια ευρώ από την Τορίνο και την Γιουβέντους που είχαν 50-50 τα δικαιώματά του και το καλοκαίρι τον έδωσε δανεικό στην Σεβίλλη.

Ο Ιταλός δεν προσαρμόστηκε στην Γερμανία και η σύζυγός του ήθελε να φύγουν πάση θυσία από το Ντόρτμμουντ για κάπου πιο... νότια.

Οι Ισπανοί πλήρωσαν ενοίκιο 3 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό και έβαλαν ρήτρα 11 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Τον Οκτώβριο είχε γίνει γνωστό ότι η Σεβίλλη θα καταβάλει τα 11 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και τελευταία ο χρόνος συμμετοχής του Ιμόμπιλε, που έχει συμβόλαιο γύρω στα 2-3 εκατομμύρια ευρώ, έχει μειωθεί.

Ο 25χρονος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, αλλά επειδή δεν παίζει πολύ στην Σεβίλλη, δεν κλήθηκε στα τελευταία παιχνίδια.

Η Ντόρτμουντ από την άλλη, δεν τον θέλει πίσω και προσπαθεί να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στα 10-11 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που παίρνει ο Ιμόμπιλε στην Ντόρτμουντ, ο Ιμόμπιλε δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σε πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, και η Ντόρτμουντ, που δεν χαρίζει ούτε τον πυρετό της, δεν τον δίνει με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Να 'χαμε, να 'λέγαμε...

Διαβάστε ακόμη...