Ιμόμπιλε για ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Τι συμβαίνει με τον Ιταλό επιθετικό, Ιμόμπιλε, που στην Ισπανία τον θέλουν να φεύγει τον Γενάρη από την Σεβίλλη και δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας να έρχεται στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ιμόμπιλε για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά εντατικά στην αναζήτηση παικτών για να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και ο Φρανκ Άρνεσεν έχει στείλει το μήνυμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι η έρευνα, σ' αυτή τη φάση, αφορά μόνο σε παίκτες έτοιμους να μπουν στην ενδεκάδα και να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας "Metrosport", μία τέτοια λύση είναι ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε, που φέτος παίζει στην Σεβίλλη (μάλιστα έχει κάνει συμφωνία για μία πενταετία με τους Ισπανούς), τα δικαιώματά του όμως ανήκουν στη Ντόρτμουντ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να ψάχνει άλλη στέγη τον Γενάρη, καθώς στους Ανδαλουσιάνους έχει μόνο 10 συμμετοχές και είναι τρίτος επιθετικός πίσω από τους Γκαμέιρο και Γιορέντε και έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν προκαταρκτικές επαφές για την περίπτωσή του στο περιθώριο του αγώνα με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Ο Ιμόμπιλε αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης και ως δεύτερος επιθετικός και φαίνεται πώς "απασχολεί" και τους ανθρώπους της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Νάπολι που τον ήθελε και το καλοκαίρι, ενώ σενάρια υπάρχουν και για ενδιαφέρον της Λιλ.

Ο ίδιος πριν μέρες σε συνέντευξή του σε ιταλικό ραδιόφωνο τόνισε ότι "κάθε Ναπολιτάνος θέλει να παίξει στη Νάπολι. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τώρα είμαι στη Σεβίλλη και νιώθω καλά".

Το βιογραφικό του

Ο Ιμόμπιλε (γεννήθηκε στις 20 Φεβορυαρίου 1990) άρχισε την καριέρα του από τη Γιουβέντους από την οποία δόθηκε διαδοχικά δανεικός στη Σιένα, τη Γκροσέτο και την Πεσκάρα στην οποία έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα με 28 γκολ σε 37 ματς στη Serie B. Ακολούθως πήγε στη Τζένοα, την Τορίνο και από εκεί πήρε μεταγραφή στη Ντόρτμουντ. στην οποία συνολικά έπαιξε σε 32 ματς και πέτυχε 3 γκολ. Και φέτος με τη φανέλα της Σεβίλλης του Γιουνάι Έμερι μετρά 10 συμμετοχές και 3 γκολ. Είναι διεθνής και με τη "σκουάντρα ατζούρα" μετρά 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...