«Δεν ήταν εύκολη η νίκη επί της Νόλικο!»

Aπό metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Θανάσης Ντίνας και μίλησε για την ιστορική νίκη του Δικεφάλου επί της Νόλικο, για την αλλαγή προπονητή αλλά και την «απουσία» του κυρίου Ανδρέου από την ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν ήταν εύκολη η νίκη επί της Νόλικο!»

Για την νίκη επί της Νόλικο: «Δεν ήταν εύκολη νίκη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να πετύχεις μια τέτοια νίκη.»

Για τις ήττες που προηγήθηκαν: «Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Οι λόγοι είναι πολλοί, και εξωαγωνιστικοί και ανάμεσα στους παίκτες. Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος λόγος.»

Για την αλλαγή προπονητή: «Όπου και να γίνει η αλλαγή προπονητή τραντάζει κάθε ομάδα. Για μας ήταν κάτι ιδιαίτερο γιατί γύρισε ο περσινός προπονητής που μαζί του πετύχαμε τον ψηλότερο στόχο που είχαμε οπότε συνετέλεσε και αυτό στην πορεία μας.»

Για το αν πιστεύει ότι αν είχαν τον Καλμαζίδη προπονητή θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα: «Είναι δύσκολη η θέση μου αλλά ο Καλμαζίδης έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και ότι μαζί του η ομάδα κέρδιζε και πέρυσι κερδίζει και φέτος.»

Για τον Ανδρέου και την ενασχόλησή του με την ομάδα: «Εμάς σαν παίκτες δεν πρέπει να μας απασχολούν τέτοια θέματα, αυτά αφορούν την διοίκηση. Δεν ήταν ο λόγος που κάναμε τις ήττες.»

Διαβάστε ακόμη...