Εκεί οφείλονται οι τραυματισμοί του ΠΑΟΚ!

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Καρύδας, ένας εκ των κορυφαίων γυμναστών της χώρας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 προσπαθώντας να εξήγηση το απίστευτο φαινόμενο των τραυματισμών στον ΠΑΟΚ με αφορμή τον νέο τραυματισμό του Ροντρίγκες ,ο οποίος έπαθε θλάση.
Πηγή: arenafm.gr
Εκεί οφείλονται οι τραυματισμοί του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

Για τις 17 φετινές θλάσεις του ΠΑΟΚ: "Τα πάντα είναι θεωρητικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει μυϊκούς τραυματισμούς .Οι αιτίες είναι αρκετές, πρώτα από όλα η εξω-γηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών, την διατροφή των αθλητών , την ξεκούραση του και μετά πάμε στην προπόνηση, στο κλίμα αλλά και στο γήπεδο φυσικά και τα προπονητικά κέντρα. Σε μια ομάδα που είχα δουλέψει, σε μια πρωινή προπόνηση ένας ποδοσφαιριστής παρουσίασε πρόβλημα στον τετρακέφαλο, το οποίο είναι δύσκολο να πάθει κάποιος θλάση εκεί. Το έψαξα και έμαθα ότι ο κύριος με το που τελείωνε την προπόνηση έπαιρνε ένα τζετ σκι και καταλαβαίνεται. Μετά την προπόνηση είναι πολύ επώδυνο να κάνεις κάτι τέτοιο, τα πόδια σου δεν θα αντέξουν πολύ καιρό σε τέτοιους ρυθμούς.

Στην Μεσήμβρια κάνει τρομερό κρύο και ένα από τα λάθη που είχαμε κάνει και εμείς στον ΠΑΟΚ τότε, κάτω από ψυχρές κλιματολογικές συνθήκες πρέπει να παρατείνεται η προθέρμανση. Ο κ.Μπόλονι ήθελε να γίνονται πολύ συγκεκριμένα πράγματα οπότε μειώνομαι λίγο το χρόνο από εκεί. Όταν δεν έχει προθερμανθεί ο μυς σωστά είναι πολύ εύκολο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός".

Διαβάστε ακόμη...