Τι παίζει με Σχορτσιανίτη;

Aπό inpaok.com: Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητά τους την παραμονή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην ομάδα, παρά την απόκτηση κάποιου παίκτη -με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη- τη δεδομένη, τουλάχιστον, περίοδο.
Πηγή: inpaok.com
Τι παίζει με Σχορτσιανίτη;

Ο 30χρονος σέντερ δείχνει να «δένει» κάθε μέρα και περισσότερο με τους υπόλοιπους και αποτελεί βασικότατο κομμάτι στο παζλ που έχει στο μυαλό του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Πόσο πιθανό όμως είναι να τον έχει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών είναι γνωστή, και έχει ισχύ μέχρι το φινάλε του 2015. Από εκεί και πέρα, η πλευρά του παίκτη θα ζυγίσει την κατάσταση και θα αποφασίσει.

Το πλέον απαραίτητο για να αποχωρήσει ο «Σόφο» από τον ΠΑΟΚ, είναι να δεχτεί πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα. Αυτό μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, παρά το γεγονός ότι η πρώτη φάση τελειώνει (μένει μια αγωνιστική) και έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό το τοπίο για τη συνέχεια. Η πιο προσβασιμή ομάδα για να πάει ο Σχορτσιανίτης θα ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ -διατηρούν καλή σχέση οι δυο πλευρές- αλλά η Ισραηλινή ομάδα δε θα συνεχίσει στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό.

Μια άλλη παράμετρος είναι το αν ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση και συνεχίσει στην επόμενη φάση του Eurocup, κάτι το οποίο θα κριθεί μεθαύριο Τετάρτη, κατά την τελευταία αγωνιστική.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου, δε θέλει ο πελάτης του να συνεχίσει το υπόλοιπο της σεζόν παίζοντας μόνο ένα παιχνίδι τη βδομάδα για διάφορους λόγους, και κυρίως για να μη μείνει πίσω σε φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Έτσι, μια ενδεχόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει ένα έξτρα ατού για να κρατήσει τον διεθνή σέντερ...

Διαβάστε ακόμη...