«Ναι, με απείλησαν να πω για τον Μαρινάκη»

απο sportit.gr : Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, επιβεβαίωσε τη φημολογία των τελευταίων 24ώρων που τον ήθελε να πέφτει θύμα απειλής-εκβιασμού, προκειμένου να μιλήσει υποχρεωτικώς κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: sportit.gr
«Ναι, με απείλησαν να πω για τον Μαρινάκη»

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 22:20, δέχτηκε κλήση από αριθμό με απόκρυψη και όταν απάντησε, ο άγνωστος τον εκβίασε προκειμένου να βγει την επόμενη μέρα και να μιλήσει δημοσίως εις βάρος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Εκτόξευσε σοβαρότατες απειλές κατά της οικογένειάς του, τις οποίες κρίνουμε ότι είναι καλύτερα να μη δημοσιοποιήσουμε, σε περίπτωση που δεν το κάνει.

ίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, ο Γ. Σαρρής κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Την είδηση δημοσίευσε πρώτα ο «Γαύρος» και ο Γ.Σαρρής την επιβεβαίωσε.

«Με πήραν τηλέφωνο στις 22:20 και στις 23:00 βρισκόμουν στο Αστυνομικό Τμήμα. Η καταγγελία είναι καταγεγραμμένη στα βιβλία συμβάντων του Τμήματος. Μού είπαν ότι αν δεν βγεις αύριο να μιλήσεις για τον Μαρινάκη, τότε...», δηλώνει στο SPORTIT ο επί διετία (2012-'14) επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που με απειλούν. Το ίδιο συνέβαινε και την περίοδο που ήμουν στην ΕΠΟ, αυτό γίνεται και τώρα που έχω πάψει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση για το ποιος εκτιμά ο ίδιος ότι θα μπορούσε να προβεί τώρα σε μια τέτοια κίνηση και για ποιο λόγο, ανέφερε:

«Θεωρώ ότι οι απειλές προέρχονται από συγκεκριμένα κέντρα. Προφανώς, πήραν στα χέρια τους την κατάθεσή μου στον ανακριτή κ.Ανδρεάδη και δεν τούς άρεσε, επειδή δεν ενέπλεξα συγκεκριμένα πρόσωπα που ήθελαν».

Οσο για την κατάθεσή του στον ανακριτή διαφθοράς, είπε: «Οταν καθαρίσω, θα βγω να μιλήσω για όλους και για όλα. Το σκηνικό στήθηκε πάνω στην επιστολή Βασσάρα, τον Σεπτέμβριο του 2012, αλλά και στις καταγγελίες του τότε μέλους της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα. Ο κ. Βασσάρας ενοχλήθηκε πολύ γιατί επί θητείας μου ο μισθός του μειώθηκε στα επίπεδα που πληρώνονταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Σάββας είχε... άριστη σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση (σ.σ.: έχασε από τον Γ. Σαρρή τις εκλογές της ΕΠΟ το 2012), ενώ είχε και ο ίδιος φιλοδοξίες να γίνει πρόεδρος».

Διαβάστε ακόμη...