«Σημαντική νίκη για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  μίλησε για το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ, ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Πηγή: metrosport.gr
«Σημαντική νίκη για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πού βασίστηκε η νίκη του ΠΑΟΚ: «Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου όπως η Ντόρτμουντ. Το κακό είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν συνδυάστηκε με την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ βασίστηκε στην πολύ καλή του αμυντική λειτουργία και οργάνωση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γλύκος που χτες ήταν πάρα πολύ καλός και δείχνει ότι είναι ένας τερματοφύλακας που ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτίσει» πάνω του. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είχε και την τύχη με το μέρος του με τα 3 δοκάρια της Ντόρτμουντ, όμως την τύχη την έχει αυτός που την προκαλεί».

Για την απόδοση του Μυστακίδη: «Ο Μυστακίδης είναι ένα παιδί που ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει έναν κορμό πάνω του. Σε όσα παιχνίδια μπήκε ανταποκρίθηκε, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους και θεωρώ ότι το μέλλον του ανήκει. Αρκεί να είναι σοβαρός, ταπεινός και να δουλέψει και φυσικά ο ΠΑΟΚ να επενδύσει πάνω του».

Για τον Μακ: «Ο Μακ είναι ένας πολύ κάλος και χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Έχει την ταχύτητα που είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος στα τελειώματα, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα».

Για το αν ήταν έκπληξη για αυτόν η αλλαγή του Μακ: «Θεωρώ ότι τον Μακ τον έβγαλε ο προπονητής για να τον ξεκουράσει ενόψει Λεβαδειακού, ίσως όμως θα μπορούσε να βάλει νωρίτερα τον Ροντρίγκες που θα μπορούσε να προσφέρει τακτικά ότι και ο Μακ με την ποιότητα και την ταχύτητά του».

Για το πώς μπορεί να αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ αυτή τη νίκη: «Είναι μια σημαντική νίκη για το πρεστίζ της ομάδας. Αν ο ΠΑΟΚ έδειχνε μεγαλύτερη σοβαρότητα στο Europa League θα προκρινόταν στην επόμενη φάση που θα ήταν σημαντικό για την ομάδα και θα είχε οικονομικά οφέλη. Αλλά έστω και έτσι, μια τέτοια νίκη δίνει ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο για τη συνέχεια και για τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το αν θα είναι έκπληξη μια ήττα από τον Λεβαδειακό ύστερα από αυτήν τη νίκη: «Όχι, γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα μετά από μια μεγάλη επιτυχία. Εδώ μπαίνει η διαχείριση που θα κάνει ο προπονητής και η σοβαρότητα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές ώστε αυτή η νίκη να γίνει η ομάδα πιο μεστή και σοβαρή και να αποκτήσουν πίστη στις δυνατότητες τους και στα πιστεύω που έχουν όλοι σε αυτό το κλαμπ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό για να είναι σοβαρός, να ανταποκρίνεται σαν μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο και φυσικά μέσα από μια καλή απόδοση α παίρνει τα αποτελέσματα για να είναι μέσα στους στόχους του».

Ακούστε όσα είπε EΔΩ

Διαβάστε ακόμη...