Στην Εθνική ο Σολανάκης

Από novasports.gr: Ανακοινώθηκαν από το Θοδωρή Βλάχο οι 22 πολίστες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Ιανουάριο στο Βελιγράδι.
Πηγή: novasports.gr
Στην Εθνική ο Σολανάκης

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν περιλαμβάνουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, εκτός ίσως του αποκλεισμού του Μάριου Καπότση (τελευταίος παίκτης που «κόπηκε» πριν το Παγκόσμιο του Καζάν), αποκλεισμός ο οποίος πάντως είχε διαφανεί και από τη μη κλήση του στα δύο τελευταία ματς του World League.
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γούβης, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Καπετανάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Γαλανίδης (Χίος), Μανώλης Πρέκας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γλυφάδα), Δημήτρης Τίγκας (Παρτιζάν Βελ.), Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γεννηδουνιάς (Ολυμπιακός).

Οι δέκα πολίστες που αναφέρονται πρώτοι θα συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά και θα αρχίσουν προπονήσεις με τον συνεργάτη του Βλάχου, Δημήτρη Κραβαρίτη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Τίγκας θα ενσωματωθούν στις 18 Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο Champions League, οπότε θα ξεκινήσει κανονικά η προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή.

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά (2-6 Ιανουαρίου), η εθνική θα υποδεχθεί στον Πειραιά την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Σερβϊα, με την οποία θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία. Η αναχώρηση για το Βελιγράδι είναι προγραμματισμένη για τις 8/1.

Διαβάστε ακόμη...