Ο έλεγχος των δανεικών

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι δανεικών στην Κύπρο κόντρα στον Βασίλη Παπαδόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου την περασμένη αγωνιστική.
Πηγή: paokfc.gr
Ο έλεγχος των δανεικών

Φακούντο Περέιρα (Χάζαρ Λένκοραν-Γκαμπάλα 0-1)

Ο Αργεντινός άσος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με τα χρώματα της Γκαμπάλα, όντας ουσιαστικός σε μία ακόμα αναμέτρηση. Ο Περέιρα ήταν ο δημιουργός του γκολ της νίκης κόντρα στην Χάζαρ Λένκοραν, καθώς με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Αντόνοφ, ο οποίος με κεφαλιά στο 13′ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Φακούντο αντικαταστάθηκε στο 73′ για να πάρει ανάσες.
Προτάσεις ΠΑΟΚ για Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα PAOK FC Official Stores

Βασίλης Παπαδόπουλος – Ευθύμης Κουλούρης (Παραλίμνι-Ανόρθωση 0-2)

Ντέρμπι δανεικών στο Παραλίμνι με την Ανόρθωση του Ευθύμη Κουλούρη να επικρατεί της ΕΝΠ του Βασίλη Παπαδόπουλου με 0-2 και να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Κουλούρης αγωνίστηκε για 64′ λεπτά όντας μαχητικός, αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, ενώ ο Παπαδόπουλος έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση και είχε μία καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να ανοίξει το σκορ. Οι δύο νεαροί φoρ αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις στην μέχρι τώρα παρουσία τους στην Κύπρο.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-Παναθηναϊκός 0-1)

Άλλη μία γεμάτη συμμετοχή για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να φύγει νικητής από την Βέροια με 0-1. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας.

Κρίστι Κιόσε / Δημήτρης Πόποβιτς (ΑΟ Χανίων-Πανσερραϊκός 1-1)

Στον πάγκο έμειναν οι Πόποβιτς και Κιόσε στην ισοπαλία του Πανσερραϊκού στην έδρα του ΑΟ Χανίων. Οι Σερραίοι παρά το ότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ρούτση τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Στέφανος Πολύζος (Κισσαμικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1)

Ο Στέφανος Πολύζος έμεινε εκτός αποστολής από τον Σούλη Παπαδόπουλο, για την αναμέτρηση στην έδρα του Κισσαμικού. Η ομάδα του Βόλου έφυγε με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Γουάρντεν.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσιανιακός-Ζάκυνθος 1-0)

Την δεύτερη νίκη του στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Football League πέτυχε η ομάδα της Ελευσίνας κόντρα στην Ζάκυνθο και δείχνει να συνέρχεται και να ξεκινάει αντεπίθεση προκειμένου να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Τσολακίδης βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, αντικαταστάθηκε στο 64′ λόγω κόπωσης.

Σάββας Τουμανίδης (Καμπανιακός-ΑΟ Καβάλας 0-0)

Την δεύτερη του συμμετοχή με την φανέλα της Καβάλας πραγματοποίησε ο Σάββας Τουμανίδης στην λευκή ισοπαλία της ομάδας του με τον Καμπανιακό. Ο νεαρός μέσος πέρασε στην αναμέτρηση στο 67′ και άρπαξε την ευκαιρία κάνοντας μία καλή εμφάνιση.

Νίκος Βασαΐτης / Κώστας Παναγιωτούδης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Σέρρες 1-0)

Σε ένα παιχνίδι παιχνίδι που διεξήχθη σε δύο δόσεις, καθώς η ομίχλη προκάλεσε την διακοπή της Κυριακή, η ΑΠΕ Λαγκαδά επικράτησε της ομάδας των Σερρών και επέστρεψε στις νίκες. Ο Νίκος Βασαΐτης που είχε συμπληρώσει κάρτες δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Κώστας Παναγιωτούδης έβγαλε όλο το 90λεπτο όντας θετικός.

Διαβάστε ακόμη...