«Η μεγαλύτερη ντόπα ήταν το μη σταματάς Δικέφαλε»

Από metrosport.gr: Στο Μetropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τασιόπουλος και τόνισε:
Πηγή: metrosport.gr
«Η μεγαλύτερη ντόπα ήταν το μη σταματάς Δικέφαλε»

«Όταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν το περίφημο σύνθημα «μη το σταματάς Δικέφαλε» η ομάδα έπαιζε καλύτερα και ήταν η μεγαλύτερη ντόπα που μπορεί να έχεις ένας ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο λεπτό ξεκινούσε αυτό. Αυτό χρειάζεται η ομάδα φέτος. Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ο Βεζυρτζής και ο Κούδας. Δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό. Το μυστικό των ομάδων είναι να υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούν να βάζουν τάξη στα αποδυτήρια. Είναι το Α και το Ω μιας ομάδας».

Για τις συχνές αποχωρήσεις παικτών-προπονητών: «Το βασικό σε μια ομάδα είναι η χημεία και πως θα κρατήσει έναν σταθερό κορμό. Σε αυτό χωλαίνει ο ΠΑΟΚ. Θα σας πω ένα απλούστατο παράδειγμα. Όταν αποκλείσαμε την Άρσεναλ μετά από δύο χρόνια είχαν φύγει μόνο δύο παίκτες. Αυτό λέει πολλά».

Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: «Το πιο βασικό είναι σε τέτοια παιχνίδια να είσαι πολύ προσηλωμένος και δε χρειάζεται να πει τίποτα ο προπονητής. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Η ομάδα το έχει δείξει και στο παρελθόν ότι σε αυτά τα ματς παρουσιάζεται σοβαρή και παίρνει τα αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη...