«Καμία απόφαση για Κούδα»

Από arenafm.gr: Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Κούδα να αναλαμβάνει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Ιάκωβος Αγγελίδης, στο περιθώριο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του «Δικεφάλου του Βορρά».
Πηγή: arenafm.gr
«Καμία απόφαση για Κούδα»

«Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τον Κούδα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου και πρόσθεσε πως «δεν μας ενδιαφέρει τι γράφεται και τι φημολογείται και άλλες φορές ακούγονται διάφορα -ωστόσο- στην παρούσα φάση δεν υφίσταται».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και υποστήριξε πως δεν υπάρχει φόρμουλα επιτυχίας: «Δεν σημαίνει ότι όποιος ξοδεύει χρήματα θα έχει σίγουρα την επιτυχία. Σίγουρα χρειάζεται οργάνωση και στρατηγική. Φέτος υπάρχει αυτή, απλά ξεκίνησε αργά το καλοκαίρι.

Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να φτάσουμε στον στόχο μας. Χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει αυτή την υπομονή. Η εικόνα στο γήπεδο αυτή την στιγμή δεν είναι αυτή που θέλουμε αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε με την πάροδο του χρόνου...».

Διαβάστε ακόμη...