Κούδας, Βεζυρτζής και Ψωμιάδης για ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Η επικείμενη άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη και για την παρακολούθηση του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο.
Πηγή: metrosport.gr
Κούδας, Βεζυρτζής και Ψωμιάδης για ΠΑΟΚ

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες όπως το είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» για την ενεργή συμμετοχή του Νίκου Βεζυρτζή στα κοινά του ΠΑΟΚ. Μάλιστα επίκειται μία ακόμη συνάντηση του μεγαλομετόχου με τον κ. Βεζυρτζή ο οποίος ήδη έχει ενεργοποιηθεί και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος τις τελευταίες ημέρες ενημερώνεται αναλυτικά από τους εκπροσώπους του Δικεφάλου για βασικά θέματα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων αναμένεται να επικυρωθεί η παρουσία του στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Παράλληλα με τον Νίκο Βεζυρτζή και ο Γιώργος Κούδας (όπως επίσης είχαμε αναφέρει) είναι υποψήφιος για να συμμετέχει στην νέα διοίκηση. Υπάρχουν όμως κι άλλα ονόματα.

Συζητείται του Ψωμιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ένας από τους επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες για τον οποίο έχει γίνει αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να ενεργοποιηθεί στην ΠΑΕ και να συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, είναι ο Διονύσης Ψωμιάδης. Ο ίδιος, ερωτηθείς χθες από την «Μ» αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, έλεγε δε πως το τελευταίο διάστημα δεν είχε απευθείας επαφή με τον μεγαλομέτοχο. Όμως, το όνομά του συζητήθηκε παρουσία του Σαββίδη, όταν βρέθηκε πριν από μία εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και ο μεγαλομέτοχος θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά. Ο Διονύσης Ψωμιάδης είναι ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε τον Ιβάν Σαββίδη όταν ο μεγαλομέτοχος, συζητούσε προ ετών την ενάσχόλησή του με τα κοινά του λαοφιλούς συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...