Το τρίτο του… νέο ξεκίνημα!

Από inpaok.com: Την επανεμφάνισή του στον αγώνα με την Καλλονή για τη 12η αγωνιστική της Super League πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μετά το σοβαρό τραυματισμό του.
Πηγή: inpaok.com
Το τρίτο του… νέο ξεκίνημα!

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος διεκδικεί σθεναρά το βραβείο ατυχίας όσον αφορά τέτοιου είδους περιστατικά, τότε αυτός είναι, σίγουρα, ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ. Αν αναλογισθεί, δε, κανείς το σύντομο της καριέρας του, τότε, πραγματικά, το κερδίζει επάξια!

Μπαίνοντας στον πέμπτο χρόνο της καριέρας του, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, γέννημα θρέμμα των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, έχει αντιμετωπίσει, ήδη, τρεις σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά κι άλλους μικρότερους, μέχρι σήμερα. Η αρχή έγινε το 2011, όταν ο Λάζλο Μπόλονι θα τον πάρει στην προετοιμασία, αλλά ένας τραυματισμός θα τον αφήσει πίσω, κι έτσι θα μπει μόνο σε κάποιες αποστολές της ομάδας.

Το πρώτο σοβαρό «χτύπημα», όμως, ήρθε στην αλλαγή του επόμενου χρόνου, όταν το 2013 θα τον βρει με μια θλάση στα μέσα του Δεκέμβρη και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 26 ημέρες. Ο δεύτερος και πιο σοβαρός τραυματισμός της καριέρας του θα συμβεί τον Αύγουστο του 2014, μετά την επιστροφή του από τον εξάμηνο δανεισμό του στον Αιγινιακό. Ο Κωνσταντινίδης θα υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, κατά τη διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας του Δικεφάλου με την ΚΠΡ στο το Λόφτους Ρόουντ, θα υποστεί επέμβαση στο μηνίσκο και θα μείνει παροπλισμένος για 86 ολόκληρες ημέρες!

Το τρίτο και μακάρι και τελευταίο δυσάρεστο περιστατικό, που είχε να αντιμετωπίσει ο ταλαιπωρημένος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ ήταν η θλάση με την οποία διεγνώσθη, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στις 4 Οκτωβρίου. Ο Ιγκόρ Τούντορ είδε τον, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, Δημήτρη Κωνσταντινίδη να μην μπορεί να συνεχίσει, λόγω τραυματισμού, ο οποίος οριστικοποιήθηκε σε θλάση δευτέρου βαθμού, «κόβοντάς» του, ξανά, την πορεία προς την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια», θα μπορούσε να πει κανείς για το ταλέντο των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών και πράγματι. Ο Κωνσταντινίδης «έσφιξε» τα δόντια, ξεπέρασε κι αυτό το εμπόδιο, που του παρουσιάστηκε, κι έπειτα από 36 ημέρες απουσίας, επέστρεψε στην ενεργό δράση με την επαναμφάνισή του στον αγώνα εναντίον της Καλλονής, τη Δευτέρα (30/11), αντικαθιστώντας τον Ρόμπερτ Μακ στο 80' λεπτό.

Πλέον, ο νεαρός Κατερινιώτης αμυντικός αφήνει όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις πίσω του κι ετοιμάζεται για το τρίτο του... νέο ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για την καθιέρωση στην Τούμπα, που τόσο κυνηγά, τα τελευταία χρόνια...

Διαβάστε ακόμη...