Αυτοί είναι στο όριο!

Από inpaok.com: Μετά την ολοκλήρωση και της 12ης αγωνιστικής της Super League με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής με 1-3, τρεις από τους ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τη συνέχεια.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί είναι στο όριο!

Οι Ρόμπερτ Μακ, Αλέξανδρος Τζιόλης και Μαρίν Λέοβατς κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν μια από τις επόμενες αναμετρήσεις του Δικεφάλου, καθώς έχουν φτάσει στις τρεις κίτρινες κάρτες έκαστος και βρίσκονται, έτσι, στο όριο της τιμωρίας.

Συγκεκριμένα, αν δεχθούν ακόμη μια κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (6/12, 15.00), τότε θα αναγκασθούν ν' απουσιάσουν από έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες (Λεβαδειακό εκτός, Πλατανιά εντός, Σκόντα Ξάνθη εκτός και ΠΑΣ Γιάννινα εντός).

Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στις δύο κίτρινες κάρτες βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Κάτσε και Κωνσταντινίδης, που αντίκρισαν όλοι τους από μία στην αναμέτρηση με την Καλλονή, ο Ζάιρο κι οι τραυματίες Κίτσιου και Βίτορ.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι ο μοναδικός παίκτης, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες είναι ο Γιώργος Τζαβέλας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...