Κανονικός ΠΑΟΚ στο δεύτερο

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι που προσφερόταν μόνο για αγωνιστική ανάκαμψη, αφού η νίκη της Κράσνονταρ επί της Ντόρτμουντ νωρίτερα είχε καταστήσει την υπόθεση πρόκριση και μαθηματικά αδύνατη.
Πηγή: paokfc.gr
Κανονικός ΠΑΟΚ στο δεύτερο

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος σε όλο το ματς απέναντι στους Αζέρους που αμύνθηκαν όμως εξαιρετικά πίσω από τη μπάλα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έψαξε υπομονετικά και ίσως φοβισμένα στα πρώτα 45 λεπτά διαδρόμους και δεν τους βρήκε, εμφανώς ψάχνοντας όμως τα πατήματά της μετά το κακό διάστημα των τελευταίων εβδομάδων.

Στην επανάληψη παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ που κέρδιζε το χειροκρότημα των φίλων του συχνά-πυκνά. Πιεστικός, με πιο γρήγορη σκέψη και εκτέλεση, με πυκνή παρουσία έξω από την περιοχή του αντιπάλου και με τελικές προσπάθειες. Άστοχες μεν, αλλά σωστά βγαλμένες.

Στο διάστημα αυτό της επανάληψης βοήθησε εξαιρετικά ο Έρικ Σάμπο που στην επανεμφάνισή του έδωσε απαντήσεις για το λόγο της απόκτησής του, με εμφανώς ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και πείσμα. Ωστόσο χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς να πλασάρει ουσιαστικά σε κενή εστία μετά από στρώσιμο του Μπερμπάτοφ .

Τζιόλης , Ροντρίγκες , Μακ και Κλάους έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες επίσης να σπάσουν την κακοδαιμονία, ωστόσο αυτό το 0-0 χειροκροτήθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου, που αναγνώρισε την προσπάθεια και την διάθεση της ομάδας να διεκδικήσει επιθετικά την επιστροφή στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ έχει την τελευταία αγωνιστική να ταξιδέψει στο Ντόρτμουντ, σε ένα ματς γοήτρου και από σήμερα δυστυχώς η προοπτική συνέχειας στην Ευρώπη χάθηκε. Ο Δικέφαλος που ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στις 16 Ιουλίου αποκλείοντας Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Σπάρτακ Τρνάβα και Μπρόντμπι επικεντρώνεται πλέον σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης από το ματς εναντίον της Καλλονής στη Μυτιλήνη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας , Μαλεζάς , Τζαβέλλας , Ροντρίγκες , Κίτσιου (78′ Αθανασιάδης ), Τζιόλης , Κάτσε , Πέλκας (46′ Σάμπο ), Μακ , Μπερμπάτοφ (71′ Μυστακίδης)

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Ρικαρντίνιο, Στάνκοβτς, Ράφαελ, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ (88′ Τζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργκάροφ (83′ Μιρζαμπέκοφ), Ζεκ, Ζενιόφ (77′ Γιαβάντοφ), Αντόνοφ.

Διαβάστε ακόμη...