Έγραψε ξανά ιστορία ο Μπάνε!

Από inpaok.com: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι το σύμβολο, το σημείο αναφοράς του ασπρόμαυρου μπάσκετ, αφού έχει χαρίσει τόσες μεγάλες στιγμές στον κόσμο, όσο κανένας άλλος.
Πηγή: inpaok.com
Έγραψε ξανά ιστορία ο Μπάνε!

Πλέον, το όνομά του θα μείνει «χαραγμένο» στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όχι μόνο για την προσφορά του στη» χρυσή» ομάδα των τίτλων, αλλά γιατί επί προεδρίας του, η ΚΑΕ βγαίνει από το άρθρο 99 (η μόνη ελληνική εταιρεία) και ουσιαστικά σε λίγο καιρό δεν θα χρωστάει σε κανέναν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα πέντε χρόνια, στα οποία ο Μπάνε ηγείται της μεγάλης προσπάθειας εξυγίανσης, η πλειοψηφία του κόσμου δεν στήριξε όσο ίσως θα του άξιζε, όμως αυτός έφερε εις πέρας το πλάνο για το οποίο δεσμεύτηκε, να ανοίξει δηλαδή τον δρόμο για την έλευση επενδυτή.

Με αφορμή τη χθεσινή Γ.Σ. με την οποία η περιπέτεια με το άρθρο 99 φτάνει σχεδόν στο τέλος (τα τυπικά απομένουν πια), ύστερα από μια μακρά και επίπονη διαδικασία, ο πρόεδρος της ΚΑΕ το είπε ξεκάθαρα: «Αυτό που απομένει, είναι ένας επενδυτής για να φτάσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε».

Αυτό είναι το ζητούμενο πια, χωρίς καμία εκκρεμότητα να υπάρχει, αφού επί Μπάνε Πρέλεβιτς έχει προετοιμαστεί το έδαφος για την προσέλκυση επενδυτή και την ουσιαστική επιτέλους αλλαγή επιπέδου, που θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη...