«Πίστωση χρόνου στον Τούντορ»

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Πίστωση χρόνου στον Τούντορ»

Ο Ελληνας άσος μίλησε για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, για τον Όλσεν αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για να κάνει πιο δυνατό τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Μια μεγάλη εμπειρία για εμένα. Έπαιξα σε μια μεγάλη ομάδα όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα φανταστεί. Περίμενα περισσότερες ευκαιρίες. Ίσως ήταν θέμα προπονητή, να ήθελε άλλα πράγματα από εμένα. Με τον Αναστασιάδη έπαιζα, αλλά οι αλλαγές προπονητών αλλάζουν τις καταστάσεις σε μια ομάδα»

Για το πώς τον εντόπισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη Σουηδία: «Δεν υπάρχουν πολλοί Ελληνες ποδοσφαιριστές στη Σουηδία. Μίλησα με τον κ. Λαγωνίδη και ήρθα στην Ελλάδα. Ο κ. Αναστασιάδης είναι ένας μεγάλος προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Για τον Ολσεν και τα λάθη του: «Είναι διαφορετική η κατάσταση στην Ελλάδα από ότι στη Σουηδία. Δεν ξέρω γιατί δεν κάνει καλές εμφανίσεις. Είναι πολύ χαρούμενος που είναι στην Ελλάδα αλλά όπως κάθε ποδοσφαιριστής, θέλει να παίζει. Δεν έχω δει τι λάθη έκανε, όμως έχω ακούσει τι έχει γίνει. Πιστεύω ότι ο Ολσεν θέλει το χρόνο του».

Για το αν θεωρεί σωστή την απόφασή του να έρθει στο ΠΑΟΚ: «Έκανα μια σωστή επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Απλά, θα ήθελα να παίζω περισσότερο».

Για τα λεφτά που βάζει ο Σαββιδης αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ομάδα: «Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα γίνεται. Δεν ξέρω γιατι συμβαίνει αυτό. Πρέπει να δώσουν πίστωση χρόνου στον προπονητή για να φτιάξει ένα καλό σύνολο. Δεν κάνουν καλό οι συνεχείς αλλαγές προπονητή. Χρειάζεται υπομονή».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Είχαμε προβλήματα σε μερικά παιχνίδια. Όμως αν ο ΠΑΟΚ κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα, θα μπορεί να χτυπάει και τους διαιτητές»

Διαβάστε ακόμη...