Ο ΠΑΟΚ «ταΐζει» τη Superleague

Από inpaok.com: Σε μόνιμο «αιμοδότη» της Superleague έχει μετατραπεί ο ΠΑΟΚ με τα συνεχή πρόστιμα που καλείται να πληρώσει κάθε αγωνιστική.
Πηγή: i
Ο ΠΑΟΚ «ταΐζει» τη Superleague

Ο Δικέφαλος έχει κληθεί σε απολογία στις οκτώ από τις δέκα αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας απαλλαγεί μόνο σε μία υπόθεση, ενώ πλήρωσε για τις άλλες επτά!

Αναλυτικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε με το «καλημέρα» το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας 10.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη στην Τούμπα, όπως αναγράφεται πάντοτε στο σκεπτικό των σχετικών αποφάσεων. Ακολούθησε η ποινή των 15.000 ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Βέροια, αλλά και το εκ νέου πρόστιμο 15.000 ευρώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Εδώ, να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι της επιβλήθηκε επιπρόσθετο πρόστιμο 10.000 ευρώ από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος την κάλεσε σε νέα απολογία, όπως δικαιούται να πράξει, παρά την αρχική τιμωρία.

Την 5η αγωνιστική η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κλήθηκε να πληρώσει 10.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στα πλαίσια του αγώνα με τον Ατρόμητο στην Αθήνα, για να τιμωρηθεί, και πάλι, την 6η αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με χρηματική ποινή 13.000 ευρώ.

Τέλος, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος κλήθηκε να δαπανήσει άλλες 9.500 ευρώ. Η μοναδική περίπτωση κατά την οποία ο ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε από τις εναντίον του κατηγορίες ήταν τη 2η αγωνιστική της Superleague, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με τις 72.500 ευρώ που έχει πληρώσει προς το παρόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μηδαμινής σημασίας γεγονότα, κερδίζει επάξια τον τίτλο του... ευεργέτη του συνεταιρισμού, με τα μέλη του να «πίνουν» εις υγείαν των κορόιδων...

Διαβάστε ακόμη...