Ο Πλετίκοσα για Τούντορ και ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Ημέρα φιλικών Εθνικών ομάδων η σημερινή κι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό της Ρωσίας με την Κροατία που διεξάγεται αυτή την ώρα. Η αναμέτρηση γίνεται στο Ροστόφ και καλεσμένος στο γήπεδο είναι ο Στίπε Πλετίκοσα.
Πηγή: thessports.gr
Ο Πλετίκοσα για Τούντορ και ΠΑΟΚ!

Βλέπετε μπορεί να είναι Κροάτης, αλλά για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Ροστόφ. Με αφορμή αυτό το παιχνίδι ο έμπειρος γκολκίπερ παραχώρησε μία συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η Εθνική Κροατίας, ωστόσο ο Πλετίκοσα αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα της καριέρας του, ενώ μίλησε και για τον ΠΑΟΚ και τον Ίγκορ Τούντορ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο φίλο του.

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις με ομάδα στις ΗΠΑ, ωστόσο δεν έχω καταλήξει ακόμη. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ποιότητα ζωής και η οικογένειά μου. Από την άλλη είναι μία πρόκληση. Σύντομα θα αποφασίσω. Δεν είναι εύκολο για μένα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά πάνω απ' όλα βρίσκεται η οικογένειά μου. Ότι και να αποφασίσω πάντως, θα παραμείνω κοντά στο ποδόσφαιρο".

Σε άλλο κομμάτι των δηλώσεών του ανέφερε πως ο γιος του ασχολείται κι εκείνος με το ποδόσφαιρο, αλλά ως αμυντικός κι όχι σαν τερματοφύλακας, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και στο Ίγκορ Τούντορ, τον καλύτερο φίλο του: "Πρόσφατα ήμουν μαζί του. Έχει την υποστήριξη του ιδιοκτήτη της ομάδας και των οπαδών. Έτσι δουλεύει καλά...".

Διαβάστε ακόμη...