Στο Μόναχο ο Αγγελίδης!

Από inpaok.com: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται στο Μόναχο με σκοπό να συμμετάσχει και να εκπροσωπήσει τον Δικέφαλο στην συνεδρίαση της ECA.
Πηγή: inpaok.com
Στο Μόναχο ο Αγγελίδης!

Οι «ασπρόμαυροι», είναι μέλος της ECA και έτσι λαμβάνουν μέρος σε όλες τις τακτικές συνεδριάσεις της που διεξάγονται κάθε φορά σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης.

Η ECA είναι μία Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία ιδρύθηκε το 2008 από τις παρακάτω ομάδες: Μάντσεστερ Γιουνάιντετ (ENG) , Τσέλσι (ENG), Ρεάλ Μαδρίτης (ESP), Μπαρτσελόνα (ESP), Γιουβέντους (ITA), Μίλαν (ITA), Λιόν (FRA), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Πόρτο (POR), Άγιαξ (NED), Ρέιντζερς (SCO), Άντερλεχτ (BEL), ΠΑΕ Ολυμπιακός (GRE), Κοπεγχάγη (DEN), GNK Ντιναμό (CRO) και Μπιρκιρκάρα (MLT), με σκοπό να υπάρξει διαφύλαξη και προώθηση των συμφερόντων των συλλόγων στην Ευρώπη, κάτι που μέχρι τότε ήταν αρκετά δύσκολο.

Για να γίνει κάποιος μέλος της θα πρέπει να δεσμευτεί πως θα προσπαθήσει να διαδραματίσει σημαντικό και εποικοδομητικό ρόλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσει μαζί με την UEFA και την FIFA να το κάνουν καλύτερο.

Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων για αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα.

Διαβάστε ακόμη...