«Ευχαριστώ τον Σαββίδη και τον κόσμο!»

Από inpaok.com: Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μυρτώ Νούλα μίλησε στο INPAOK για τον αγώνα απέναντι στη Ν.Ιωνία και στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του κόσμου.
Πηγή: inpaok.com
«Ευχαριστώ τον Σαββίδη και τον κόσμο!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός των ασπρόμαυρων:

Για το ματς και το δέσιμο της ομάδας

«Ήταν το ματς της χρονιάς για μας. Δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θέλαμε και τα ποσοστά ευστοχίας μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Η καλή εικόνα στην άμυνα δεν ήταν αρκετή για να μας δώσει τη διαφορά που κυνηγούσαμε. Στο δεύτερο μέρος «ξυπνήσαμε» αρκετά και καλύψαμε τη διαφορά. Η ομάδα μας θέλει κι άλλο δέσιμο καθώς έχουμε αρκετές νέες παίχτριες και χρειάζεται χρόνος για να «βρεθούμε» όπως θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο γύρο, μετά τα Χριστούγεννα, πιστεύω πως θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.»

Για τον κόσμο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που σήμερα ήταν φανταστικός και έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα. Θέλουμε το σημερινό ματς να είναι μία αρχή για συνεχή παρουσία του στο γήπεδο. Ο κόσμος για μας δεν είναι ο 8ος αλλά ο 1ος παίκτης. Μας δίνει ρυθμό και ψυχή στους αγώνες και ειδικά σήμερα αυτός ήταν το «κλειδί» για την ανατροπή, όταν το αποτέλεσμα έδειχνε να έχει κριθεί.

Για την «ιδιαίτερη» επικοινωνία της με τους οπαδούς και το πάθος που βγάζει στο γήπεδο, τον ΑΣ και τον Ιβάν:

«Μου βγάζει τρομερό πάθος ο κόσμος και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να τον ξεσηκώνω στους πανηγυρισμούς των γκολ μου. Η ενέργειά μας πολλαπλασιάζεται όταν τους έχουμε δίπλα μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ, τον Ιβάν Σαββίδη και να τονίσω πως πρέπει να περιμένουν πολλά περισσότερα από μας στη συνέχεια.»

Διαβάστε ακόμη...