Καμπάνα σε Ντόρτμουντ για Τούμπα

Aπό inpaok.com: Το ημερολόγιο έδειχνε 1 Οκτωβρίου και η Τούμπα ήταν ασφυκτικά γεμάτη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ.
Πηγή: inpaok.com
Καμπάνα σε Ντόρτμουντ για Τούμπα

Ο Δικέφαλος προηγούνταν της γερμανικής ομάδας με ένα μηδέν, χάρη στο γκολ στου Ρόμπερτ Μακ και πήγε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι οπαδοί των Βεστφαλών αποφάσισαν να το παίξουν... μάγκες προκαλώντας σοβαρά επεισόδια (δείτε εδώ).

Άναψαν δεκάδες πυρσούς (άγνωστο πως πέρασαν μέσα...) και άρχισαν να τους πετάνε μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα πέτυχαν το ασθενοφόρο του γηπέδου προκαλώντας μια μικρή φωτιά. Στη συνέχεια επικράτησε πανικός στη θύρα 8 με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αναλαμβάνουν δράση. Οι μάχες μεταξύ τους ήταν σώμα με σώμα, την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδειξαν παροιμιώδη ψυχραιμία.

Αυτά τα επεισόδια δεν πέρασαν ατιμώρητα από την UEFA, η οποία τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ τον Δικέφαλο εξ αιτίας της εισόδου των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ωστόσο, δεν τιμωρήθηκαν μόνοι οι «ασπρόμαυροι», αφού η Ντόρτμουντ καλείται να πληρώσει 60.000 ευρώ για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Η γερμανική ομάδα πάντως ήδη έχει πάρει τα μέτρα της απέναντι στους φιλάθλους της, αφού «έκοψε» την είσοδο στους «Desperados Ντόρτμουντ 1999» τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μιας και τους θεωρείς υπαίτιους για όσα έγιναν.

Διαβάστε ακόμη...