«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Από gazzetta.gr: Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη και θα πρέπει να γίνουν ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πηγή: gazzetta.gr
«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τ' αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Προερχόντουσαν από μία δύσκολη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά παίξανε με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Πολύ σωστά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη. Όσον αφορά στην ομάδα μας για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Είμαστε μία ομάδα 10 ημερών όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με ολοκληρωμένο το ρόστερ μας.

Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και έτσι όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τέτοιες νίκες. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία γιατί έτσι όπως πήγε το ματς με κάποιες καλύτερες επιλογές ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα περνάμε τους 60 πόντους στην επίθεση την στιγμή που θεωρητικά διαθέτουμε ικανότητα. Αυτό είπα και στα παιδιά. Να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να καταλαβαίνουμε τις οδηγίες και να λειτουργούμε ο ένας για τον άλλο. Για μένα ήταν η πρώτη ήττα που μας στοιχίζει περισσότερη γιατί είχαμε βάλει σαν στόχο να μην κάνουμε ήττα στο γήπεδο μας πλην τους δύο "μεγάλους"».

Ο Μάριος Ματαλών από την πλευρά των παικτών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαμε μία περίεργη αρχή στο πρωτάθλημα. Με πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό έχει βγει στις πρώτες αγωνιστικές. Θεωρώ πως αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που δουλέψαμε ολοκληρωμένα σαν ομάδα. Βγήκε ως ένα σημείο στο σημερινό ματς.

Πιστεύω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το τελικό αποτέλεσμα. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι μία έμπειρη ομάδα. Όταν πιέσαμε και μειώσαμε στον καλάθι στα τελευταία λεπτά, εκείνος κατάφερε και αντέδρασε. Από κει και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αν δουλέψουμε έτσι όπως δουλέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

 

Διαβάστε ακόμη...