Χρόνια πολλά Άγγελε!

Από PAOK Handball Club/facebook: Ο Άγγελος Τσίλης συμπληρώνει σήμερα τα 23 χρόνια του και η οικογένεια του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ εύχεται να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά του.
Πηγή: PAOK Handball Club/facebook
Χρόνια πολλά Άγγελε!

Ο Άγγελος Τσίλης γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1992 στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε το Handball σε ηλικία 10 ετών, στην ακαδημία του Φαίακα Κέρκυρας κάνοντας προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο του δημοτικού σχολείου όπου ήταν μαθητής.

Στον ΠΑΟΚ ήρθε την περίοδο 2010-11 και έκτοτε μετρά στο πρωτάθλημα της Handball Premier 83 συμμετοχές με 197 γκολ.
Η πιο παραγωγική του περίοδος ήταν η περσινή, όταν σε 28 αγώνες σκόραρε 94 τέρματα και είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος.  Στο φετινό πρωτάθλημα ο 23χρονος εξτρέμ μετρά 22 γκολ σε 5 αγώνες και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας.

Ως αθλητής έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα δύο διαφορετικών αθλημάτων. Εκτός από μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Handball, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και σε διεθνείς διοργανώσεις του κρίκετ (δημοφιλέστατο στην Κέρκυρα), με κορυφαία διάκριση την 7η θέση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στη Φινλανδία. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι πριν λίγες μέρες αγωνίστηκε στη Φινλανδία και με την Εθνική ομάδα του Handball.

Διαβάστε ακόμη...