«O Mπερμπάτοφ στο βόλεϊ»

Από inpaok.com: Μία μέρα με την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο CEV Champions League και την ήττα από την Τουρ, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Νίκι Ζελιάσκοφ μίλησε για τα λάθη των παικτών του, την ικανοποίηση για την εμφάνιση τους αλλά και για τον συμπατριώτη του και σταρ της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Πηγή: inpaok.com
«O Mπερμπάτοφ στο βόλεϊ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκι Ζελιάσκοφ:

Για την πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο CEV Champions League: «H πίκρα της ήττας πάντα υπάρχει αυτό εννοείται, αυτό που είδα εγώ στο παιχνίδι ήταν μεγάλη όρεξη από πλευράς όλων των παικτών. Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν μια καλή εμφάνιση και εγώ πιστεύω ότι την έκαναν αυτή την εμφάνιση. Κάναμε περισσότερα λάθη από όσο έπρεπε αλλά για μένα ήταν λογικό γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι, ήθελαν υπερβολικά να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και από ένα σημείο ήταν φυσιολογικό να κάνουμε κάποια λάθη. Από την άλλη πλευρά και η Τουρ έκανε αρκετά λάθη και πιστεύω ότι αν εμείς είχαμε περιοριστεί στο κομμάτι αυτό θα ήμασταν πιο κοντά στην νίκη. Πάντως το θετικό ήταν για μένα ότι φάνηκε ότι μπορούμε να κοντράρουμε μια ομάδα σαν την Τουρ και μπορούμε να την κερδίσουμε κιόλας. Τα παιδιά είμαι σίγουρος ότι το πιστέψανε αυτό το πράγμα».

Για το ΠΑΟΚ-Άρης: «Tα πρώτα λόγια που είπα στα παιδιά είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένα ντέρμπι, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να τους σεβαστούμε πάρα πολύ, να προετοιμαστούμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Δεν έχω τον χρόνο να πάω να δω παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, γιατί είμαστε συνέχεια απασχολημένοι με την δουλειά που κάνουμε. Με την πρώτη ευκαιρία με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα πάω. Μακάρι να έχουμε την ευκαιρία να έρθει ο Μπερμπάτοφ σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ».

Δείτε το video του INPAOK με τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...