Όρκος των παικτών στα αποδυτήρια

Από inpaok.com: Η διαφορά των σχέσεων ανάμεσα στου ποδοσφαιριστές και του κλίματος στα αποδυτήρια φέτος σε σχέση με πέρσι είναι μεγάλη.
Πηγή: inpaok.com
Όρκος των παικτών στα αποδυτήρια

Το κλίμα είναι άριστο κάτι που αποδεικνύεται και από την είδηση που σας αποκαλύπτει σήμερα το INPAOK.

Την δευτέρα μπορεί να υπήρξε ολιγόλεπτη συζήτηση και τετ-α-τετ των ποδοσφαιριστών με Ίγκορ Τούντορ και Φράνκ Άρνεσεν, ωστόσο την Τρίτη οι παίκτες τα είπαν μόνοι τους περίπου για μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.

Η συζήτηση δηλαδή την οποία σας αποκάλυψε την Τρίτη το INPAOK έγινε ύστερα από πρωτοβουλία των ίδιων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Τρίπολη ένιωσαν την ευθύνη ότι πρέπει να κάτσουν να μιλήσουν όλοι μαζί για να μπορέσουν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει φυσικά το πόσο νοιάζονται οι παίκτες για τον ΠΑΟΚ και πόσο πολύ θέλουν να πετύχουν και ότι φέτος δεν πρόκειται να αφήσουν την κατάσταση να ξεφύγει όπως έγινε πέρσι αλλά επίσης αναδεικνύεται η άριστη σχέση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ουσιαστικά η ομάδα στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας με αυτή την κίνηση, καθώς οι παίκτες έβαλαν κάτω όλα τα θέματα που μπορεί να τους απασχολούν προσπάθησαν να αναλύσουν τα λάθη τους και τις ευθύνες τους και έδωσαν υπόσχεση στον εαυτό τους ότι θα δώσουν τα πάντα από δω και πέρα για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Οι παίκτες παραδέχονται ότι ευθύνονται για κάποιες απώλειες βαθμών σε αγώνες που ήταν καλύτεροι αλλά έχασαν αδικαιολόγητα την αυτοσυγκέντρωση τους όπως και για τον τσαμπουκά που τους έλειπε σε κάποια εκτός έδρας ματς.

Διαβάστε ακόμη...