Προβληματισμός για Κόστα

Η εμφάνιση του Κόστα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε άλλη μια αφορμή για προβληματισμό στον ΠΑΟΚ. Σαφώς ο Πορτογάλος δεν ήταν το μόνο πρόβλημα του Δικεφάλου καθώς το σύνολο της αμυντικής γραμμής είχε κακή παρουσία στην Πελοπόννησο αλλά έχει χρεωθεί πολλά προσωπικά λάθη στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Πηγή: inpaok.com
Προβληματισμός για Κόστα

Ο Πορτογάλος χάνει όλες τις προσωπικές μονομαχίες στο ψηλό παιχνίδι ενώ οι αργές του αντιδράσεις στα μαρκαρίσματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Η τεχνική ηγεσία τον στήριξε από το ξεκίνημα της περιόδου αλλά πιθανότατα η στήριξη να αρθεί με δεδομένο ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ περιμένει τη σειρά του και την ευκαιρία να αγωνιστεί, ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο Ελληνας αμυντικός χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα του Europa League με την Κράσνονταρ στην Τούμπα και έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δικαιούται χρόνος συμμετοχής. Τα προβλήματα που παρουσιάζει η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και κόστισαν στην ομάδα (μαζί φυσικά και με άλλα προβλήματα) την ήττα της ομάδας στην Τρίπολη ίσως αποτελούν μια ευκαιρία να δοθεί η ευκαιρία στον Μαλεζά να χρησιμοποιηθεί στους επόμενους αγώνες και να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στον πάγκο ο Κόστα

Διαβάστε ακόμη...