Κράξιμο για Μήτσιο

Από inpaok.com: Ο πρώην διαιτητής και νυν καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, στη χθεσινή εκπομπή «KICK OFF» του ΣΚΑΪ επισήμανε ότι εκτέθηκε ο διαιτητής Χρήστος Μήτσιος, καθώς όπως ανέφερε πως στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη Βέροια υπάρχει χέρι του Ιντέγε, ενώ στο δεύτερο δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση από τον νεαρό Πούγγουρα (είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ) για να δοθεί το φάουλ από όπου έγινε το 0-2 των ερυθρόλευκων.
Πηγή: inpaok.com
Κράξιμο για Μήτσιο

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στο Βέροια-Ολυμπιακός και εξήγησε ότι στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού υπάρχει παράβαση του Ιντέγε, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκει την μπάλα με το χέρι και από τη στιγμή που υπάρχει συνέχεια με αποτέλεσμα το γκολ στη φάση, θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ της Βέροιας, με την ευθύνη να βρίσκεται και στον πρώτο βοηθό.

Για το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού, το οποίο προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ, ο Βαρούχας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα χέρι του Πούγγουρα και έτσι κακώς δόθηκε το φάουλ.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

Τη διαιτησία του Μήτσιου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, σχολίασε ο κριτής του «Master Ref», Κώστας Παπασταμάτης.

Όπως αναφέρει το σάιτ «soccerplus.gr», ο πρώην διαιτητής τόνισε ότι διαιτησίες σαν του Μήτσιου ενισχύουν την κουβέντα περί αναξιοπιστίας του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Παπασταμάτη έχει ως εξής:

«Αρχικά θέλω να πω, ότι η διαιτησία του Μήτσιου βοηθά τη γενικότερη συζήτηση περί αναξιοπιστίας του ποδοσφαίρου. Σε ότι αφορά το ματς, κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, γιατί η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ιντέγε και έτσι αποκτά πλεονέκτημα ο επιθετικός. Την ευθύνη την έχουν τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός που έβλεπε κάθετα τη φάση.

Ο Μήτσιος έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα στον Μποτία για σκληρά μαρκαρίσματα σε 1-2 περιπτώσεις πριν την κάρτα που τελικά του έβγαλε για το τάκλιν στον Μερεμπασβίλι.

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει, αφού προήλθε από ανύπαρκτο στο φάουλ που καταλόγισε ο Μήτσιος.

Δεν υπάρχει χέρι, η μπάλα βρίσκει στο στήθος του ποδοσφαιριστή της Βέροιας.

Για τις φωτοβολίδες, θα έπρεπε ο διαιτητής να κάνει προσωρινή διακοπή, να πάει στον 4ο, να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου αν έπεφταν ξανά να διακόψει».

Διαβάστε ακόμη...