Οι φωτοβολίδες «σφύριζαν» κι ο Μήτσιος σφύριζε αδιάφορα! (vids)

Aπό sdna.gr: Ο διαιτητής του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δεν διέκοψε -ως όφειλε- τον αγώνα όταν οπαδοί των «ερυθρόλευκων» πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έκανε καν σύσταση!
Πηγή: sdna.gr
Οι φωτοβολίδες «σφύριζαν» κι ο Μήτσιος σφύριζε αδιάφορα! (vids)

Ένας από τους βασικούς άξονες πάνω στον οποίο συμφώνησαν ομόφωνα οι ΠΑΕ της Super League στο Δ.Σ. που έγινε στις αρχές του Απριλίου, ώστε να ξαναρχίσει ξανά το πρωτάθλημα ήταν να δοθεί αυστηρή εντολή στους διαιτητές, σε περίπτωση εισβολής οπαδών και ρίψης αντικειμένων, να γίνεται άμεση διακοπή του αγώνα. Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος είχε τοποθετηθεί επίσημα τότε, ζητώντας μηδενική ανοχή από τους διαιτητές τους οποίους συμβούλευσε να διακόπτουν άμεσα το ματς (αρχικά για συστάσεις και μετέπειτα για προσωρινή ή οριστική διακοπή του ματς) σε περίπτωση ρίψης φωτοβολίδων εντός αγωνιστικού χώρου.

Από το συγκεκριμένο μάθημα φαίνεται ότι πήρε απουσία ο Χρήστος Μήτσιος. Ο Ηπειρώτης διαιτητής μολονότι σε δύο περιπτώσεις (τόσο στο 15ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο 40ό λεπτό) οι οπαδοί του Ολυμπιακού πετάνε φωτοβολίδες εντός του αγωνιστικού χώρου στο ματς με την Βέροια, όχι μόνο δεν διακόπτει το ματς -ως όφειλε- αλλά δεν σταματά την αναμέτρηση ούτε καν για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στους οπαδούς των φιλοξενουμένων!

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα πως ο Μήτσιος δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τις φωτοβολίδες που έπεφταν εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε ακόμη...